A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Укрпошта продовжить доставку пенсій та соціальних виплат

Дата: 22.06.2021 13:33
Кількість переглядів: 252

Фото без опису

 Кабінет Міністрів України скасував обов’язкове переведення виплати пенсії та соціальної допомоги на карткові рахунки з вересня, як це раніше було закріплено в постанові №277 від 29 березня 2021 року «Про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України»

 Поточний порядок доставки пенсій, субсидій та соціальних допомог через Укрпошту буде збережений як мінімум до 1 січня 2023 року.

 Основна причина, через яку ініціативу відклали на два роки, - неготовність банківської інфраструктури і систематичне закриття банківських відділень.

 Відповідні зміни до постанови № 277 Кабінет Міністрів України ухвалив 26 травня 2021 року. З оновленим тестом Постанови можна ознайомитися за посиланням.

 Доставку готівки додому, як і раніше, будуть здійснювати листоноші , також гроші можна отримати у відділеннях Укрпошти.

 Подати заяву до ПФУ щодо зміни способу отримання пенсії можна особисто, або відправивши пакет документів поштою. Зразки заяв можна знайти у відділеннях Укрпошти.

Також нагадуємо про дію гарячої лінії Укрпошти, куди пенсіонери можуть звертатися у разі, якщо їм відмовили у переведенні отримання пенсії через Укрпошту. Залишити заявку можна за телефоном +38 (044) 354-52-73 або надіслати електронним листом на адресу pv@ukrposhta.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень