A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Фінансисти Журавненської громади обговорили фінансово – економічні питання на семінар - нараді у Миколаєві

Дата: 19.06.2021 14:17
Кількість переглядів: 341

Фото без опису

Заступник начальника фінансового відділу Журавненської селищної ради Олег Шальвіра і провідний спеціаліст по веденню бухгалтерського обліку фінансового відділу Галина Важибух взяли участь у кущовій семінар - нараді з фінансистами Миколаївської, Розвадівської, Новороздільської, Жидачівської, Ходорівської та Гніздичівської територіальних громад. Нарада відбулася 18 червня у  Миколаївській міській раді за участю голови Стрийської райдержадміністрації Богдана Янка та директора департаменту фінансів Львівської облдержадміністрації Олега Демківа.

 У вступному слові голова РДА Богдан Янко відмітив про роль райдержадміністрації в координації роботи місцевих громад, про спільну командну роботу у напрямку здійснення заходів, скерованих на фінансово-економічне забезпечення громад, наповнення бюджетів та виконання програм соціально-економічного розвитку.

  Начальник управління фінансів Стрийської РДА Наталія Меленик провела аналіз виконання місцевих бюджетів територіальних громад та вказала на наявні проблемні питання, що виникли в процесі здійснення фінансово-економічної роботи в громадах.  

  В ході наради обговорили низку питань, зокрема: шляхи наповнення місцевих бюджетів, активізацію роботи комісій з легалізації заробітної плати,  погашення недоїмок у бюджетах, ліквідацію мінімізаторів по сплаті податків і зборів, оптимізацію шкільної мережі на 2021-2022 н.р., Також було акцентовано увагу на активну співпрацю з фіскальними органами та Держпраці, необхідність проведення виїзних перевірок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень