A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Запрошуємо всіх бажаючих на молодіжний патріотичний фестиваль «Зашків»

Дата: 07.06.2021 13:41
Кількість переглядів: 595

Фото без опису

 18 – 20 червня у селі Зашків на Львівщині вже вп‘ятнадцяте відбудеться молодіжний патріотичний фестиваль «Зашків».

 «Зашків» є фестивалем всеукраїнського рівня та відбувається за підтримки Міністерства молоді та спорту України. Його основна мета - вшанування імені полковника Армії УНР, команданта УВО, голови Проводу українських націоналістів, першого голови ОУН Євгена Коновальця, символу незламності духу і чину української ідеї.  Цьогоріч відзначаємо 130-річчя від дня народження Євгена Коновальця.

 Ціллю фестивалю також є формування патріотичної позиції, розвитку принципів громадянського суспільства, української ідентичності, вдосконалення тіла та духу, заохочення молоді до здорового способу життя. Фестиваль – найкраща форма для того, аби це було справді цікаво та пізнавально.

 Усі заходи, що проводяться у рамках фестивалю, поєднані між собою патріотично-історичною, фольклорною та оздоровчою тематикою.

 «Зашків 2021» здивує насиченістю програми та новими локаціями, Фестиваль орієнтований на молодь, однак кожен незалежно від віку знайде для себе цікаве в програмі фестивалю.

 У перший день фестивалю на учасників чекає теренова гра, мобільний університет та можливість відвідати історичний музей Євгена Коновальця. У суботу відбудуться показові виступи військової техніки, кінологів, реконструкція бою. Прихильники спорту зможуть пограти у футбол босоніж, здолати крос або ж взяти участь у велопробігу. На учасників фестивалю чекає і музична програма на великій сцені з виступами популярних українських гуртів, етногуртів та виконанням пісень з АТО.

 На гостей очікують мистецькі локації та зустрічі з відомими людьми Львівщини.

 Вхід на фестиваль — вільний. Обов’язковими є дотримання карантинних норм. Також на території фестивалю діє заборона на продаж і вживання алкогольних напоїв, бо фестиваль пропагує здоровий спосіб життя.

 Детальніше про фестиваль можна прочитати на сторінці Молодіжний фестиваль "Зашків 2021" у Фейсбуці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень