A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з поводження з побутовими відходами на території Журавненської селищної територіальної громади

Дата: 03.06.2021 09:57
Кількість переглядів: 493

Фото без опису

 Відповідно до вимог підпункту 6 пункту “а”  частини першої статті 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,  статті 35-1 Закону України “Про відходи”, Закону України “Про житлово-комунальні послуги”, постанови Кабінету Міністрів України від 10 грудня 2008 року № 1070 “Про затвердження Правил надання послуг з вивезення побутових відходів”, Порядку проведення конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів, затверджених постановою Кабінету Міністрі України від 16 листопада 2011 року № 1173 “Питання надання послуг з вивезення побутових відходів”, керуючись рішенням 6 сесії VIII скликання Журавненської селищної  ради від 27.04.2021 року №6-7 “Про організацію та проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з поводження з побутовими відходами на території Журавненської селищної територіальної громади”, з метою впорядкування та належної організації діяльності у сфері поводження з побутовими відходами, визначення виконавця даних послуг на території  Журавненської селищної територіальної громади, виконавчий комітет Журавненської селищної ради оголошує конкурсу з визначення виконавця послуг з поводження з побутовими відходами на території Журавненської  селищної територіальної громади (далі - конкурс).

 1. Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу

 Виконавчий комітет Журавненської селищної ради, юридична адреса: 81780, Україна, Львівська область, Стрийський район, смт.Журавно, пл.С.Бандери, 2.

2. Підстава для проведення конкурсу

 Порядок проведення конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 16 листопада 2011 року № 1173 «Питання надання послуг з вивезення побутових відходів», рішенням 6 сесії VIII скликання Журавненської селищної  ради від 27.04.2021 року №6-7 “Про організацію та проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з поводження з побутовими відходами на території Журавненської селищної територіальної громади”

3. Місце і час проведення конкурсу, прізвище та посада, номер телефону особи, в якої можна ознайомитися з умовами надання послуг з поводження з побутовими відходами

Місце проведення конкурсу: 81780, Україна, Львівська область, Стрийський район, смт.Журавно, пл.С.Бандери, 2

Дата і час проведення конкурсу:  07.07.2021 року,  15 год. 00 хв.   

Голова конкурсної комісії  Ягніщак Ярослав Миронович

 4. Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу

4.1. Суб'єкти господарювання, установчими документами яких передбачено провадження діяльності у сфері поводження з побутовими відходами.

4.2. Наявність в учасника конкурсу достатньої кількості спеціально обладнаних транспортних засобів для вивезення твердих побутових відходів, що утворюються у житловій забудові, на підприємствах, в установах, організаціях на території Журавненської селищної територіальної громади.

 Наявність матеріально-технічної бази, технічний стан якої дозволяє забезпечити зберігання та охорону спеціально обладнаних транспортних засобів для вивезення твердих побутових відходів, здійснювати щоденний контроль за технічним станом транспортних засобів власними силами, виконання регламентних робіт з технічного обслуговування та ремонту спеціально обладнаних транспортних засобів, підтримання належного санітарного стану спеціально обладнаних транспортних засобів.

 4.3. Вартість надання послуги з поводження з побутовими відходами (розрахунки економічно обґрунтованих планових витрат для формування тарифу на послуги з вивезення твердих, великогабаритних, ремонтних побутових відходів), визначена  відповідно до Порядку формування тарифів на послуги з вивезення побутових відходів, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 26 листопада 2006 року №1010 (із змінами) для населення, бюджетних установ,  інших споживачів.

 4.4. Розроблений графік вивезення твердих побутових відходів.

 4.5. Досвід роботи з надання послуг з поводження з побутовими відходами не менше 3-х (трьох) років.

4.6. Наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації, достатній для надання послуг з поводження з побутовими відходами відповідно до вимог нормативних документів.

 4.7. Наявність ліцензій та дозволів на надання послуги, якщо це передбачено чинним законодавством України.

 5. Характеристика території, де повинні надаватися послуги з поводження з побутовими відходами: розміри та межі певної території та перелік розміщених у зазначених межах об'єктів  утворення побутових відходів, середня відстань до об'єктів поводження з відходами та їх місцезнаходження

 Послуги з поводження з побутовими відходами повинні надаватися в межах території Журавненської селищної територіальної громади, площа якої становить 28100 га (281 км.кв.).

  Середня відстань вивезення твердих побутових відходів на найближчий полігон для складування твердих  побутових відходів , який знаходиться на території Жидачівської міської територіальної громади, становить 29.5 км.

   Послуги надаються у межах населених пунктів:

 Села: Зарічне, Лисків, Романівка, Корчівка, Любша, Антонівка, Мазурівка, Володимирці, Маринка, Подорожнє, Мельнич, Буянів, Лютинка, Монастирець, Которино, Старе Село, Протеси, Сидорівка, Сулятичі, Крехів, Чертіж, Дубравка, Тернавка, Новошино, Заграбівка.

   Строк надання послуг з вивезення твердих побутових відходів: не менш як 5 років, а у разі, коли в конкурсі взяв участь тільки один учасник і його пропозицію не було відхилено – 12 місяців.

 6. Характеристика об'єктів утворення побутових відходів за джерелами їх утворення

 Одноквартирні житлові будинки(приватний сектор):

- загальна кількість будинків - 2872;

- кількість мешканців таких будинків - 6166

- місцезнаходження таких будинків – населені пункти Журавненської  територіальної громади;

- кількість контейнерних майданчиків - 0;

- кількість контейнерів для збирання твердих побутових відходів об’ємом 1,1м.куб. -  0;

- під'їзні шляхи – близько 312 км. доріг з твердим покриттям.

Підприємства, установи та організації:

- загальна кількість - 107;

- бюджетні – 56, з них:

- заклади освіти та культури:

заклади дошкільної освіти - 2,

заклади загальної середньої освіти - 10,

заклади позашкільної освіти – 0, бібліотеки, музеї, народні доми -19;

- заклади охорони здоров’я -18;

- адміністративні установи - 7;

- інші споживачі - 51, з них:

- заклади торгівлі:

промтоварні - 3,

продуктові -32

супермаркети - 0,

 громадського харчування - 3,

 ринки - 0;

- промислові підприємства - 4;

- кредитно-фінансові - 0;

- підприємства зв’язку - 9;

- вокзали - 0;

- кількість контейнерних майданчиків - 0;     

- кількість контейнерів для збирання твердих побутових відходів об’ємом 1,1м.куб. – 0.

 7. Характеристика, включаючи потужність, та місцезнаходження об'єктів поводження з побутовими відходами

 Найближчий полігон для складування твердих  побутових відходів знаходиться на  території Жидачівської міської територіальної громади Стрийського району Львівської області.

 Загальна територія полігону складає 2,2 га, із яких 50% уже зайнято побутовими відходами. Резервна потужність є недостатньою для передбаченого обсягу побутових відходів і в подальшому відходи необхідно буде перевозити до іншого найближчого об'єкта поводження з ними.

 Утилізувати побутові відходи можливо на інших полігонах при наявності погодження балансоутримувача полігону та органу місцевого самоврядування на прийом побутових відходів.

 Підприємство сортування та перероблення твердих побутових відходів на території громади відсутнє.

8. Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій

14.1. Способи подання конкурсних пропозицій: особисто або поштою.

14.2. Місце подання конкурсних пропозицій: 81780, Україна, Львівська область, Стрийський район, смт.Журавно, пл.С.Бандери, 2.

14.3. Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій: 05.07.2021 року до 17.00год.

 9. Отримання конкурсної документації

 Місце отримання конкурсної документації: 81780, Україна, Львівська область, Стрийський район, смт.Журавно, пл.С.Бандери, 2.

 Конкурсну документацію можна отримати тільки після подання заявки на участь у конкурсі (зразок заявки додається).

 Конкурсна документація надається особисто представнику або надсилається поштою протягом 3-х робочих днів після подання заявки на участь у конкурсі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень