A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Інформаційно – роз’яснювальна робота про пожежну безпеку у побуті для мешканців с.Монастирець

Дата: 01.06.2021 16:34
Кількість переглядів: 390

Фото без опису

  28 травня 2021 року, провідним спеціалістом ЖКГ, комунальної інфраструктури та цивільного захисту Анною Процак, провідним інспектором Жидачівського РВ ГУ ДСНС України у Львівській області Тарасом Огородником спільно з в.о.директора Монастирецького КЗЗСО І-ІІІ ступенів імені В. Поповича Аллою Баштою було проведено відпрацювання села Монастирець.

 Інформаційно-роз’яснювальну роботу розпочали з Монастирецького КЗЗСО І-ІІІ ступенів імені В. Поповича, де розповіли працівникам закладу про правил пожежної безпеки і те, що особливо небезпечні пожежі в громадських приміщеннях, зокрема у школі, де одночасно перебуває багато людей.

 Місцевим мешканцям розповіли про дії при виявленні вибухонебезпечних предметів, правила поведінки на водних об'єктах та нагадали про необхідність дотримання правил пожежної безпеки у побуті, заборону спалення сухої трави. Також громадянам вручались тематичні листівки з вказаними заходами застережливого характеру.

 Люди запевняли, що правил пожежної безпеки у побуті дотримуються, адже розуміють, якого лиха може завдати неконтрольований вогонь.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень