A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Навчання з цивільного захисту в Журавненській громаді

Дата: 01.06.2021 16:37
Кількість переглядів: 335

  Навчання з цивільного захисту – це один із методів підвищення рівня готовності працівників до дій у надзвичайних ситуаціях. Саме тому, 27 травня 2021 року провідним спеціалістом ЖКГ, комунальної інфраструктури та цивільного захисту Анною Процак, спільно з представниками  сил цивільного захисту: заступником начальника 47 ДПРП 16 ДПРЧ ГУ ДСНС України у Львівській області Тарасом Пеняжком, старшим лейтенантом служби цивільного захисту Іваном Батоком, прапорщиком Миколою Хитровським, пожежним рятувальником, старшим сержантом служби цивільного захисту Олегом Хитровським, старшим дільничим офіцером поліції СП відділення №1 Стрийського РУП ГУНП у Львівській області Ярославом Ліпковським, директором КНП «Журавнівська міська лікарня» Ярославом Овсянецьким проведено навчальний семінар про дії населення при різних надзвичайних ситуаціях та в умовах воєнного і надзвичайного стану.

   Присутнім розповіли про основні завдання цивільного захисту, види надзвичайних ситуацій, порядок дій при різних надзвичайних ситуаціях, при впровадженні надзвичайного стану та при оповіщенні населення, продемонстрували засоби захисту органів дихання та навчили ними користуватись, роз’яснили як надавати першу медичну допомоги при травмах, які людина може отримати при надзвичайних ситуаціях.

  Після закінчення теоретичного навчання, практично відпрацьовано порядок взаємодії між Журавненською селищною радою та силами цивільного захисту на випадок пожежі. Так, згідно легенди, у народному домі смт. Журавно виникла пожежа. Працівниками 47 ДПРП 16 ДПРЧ ГУ ДСНС України у Львівській області організовано евакуацію людей з приміщення, у тому числі на ношах та з рятувальним капюшоном, а також  роз’яснено дії населення при евакуації, можливі шляхи та способи евакуації.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень