A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Журавненщина вшанувала

Дата: 31.05.2021 14:02
Кількість переглядів: 741

     Фото без опису

  30 травня в КУ «Центрі культури і дозвілля» відбулася урочиста церемонія та тематична концертна програма «Земля наших предків – для наших нащадків», приурочена Святу Героїв в рамках відзначення 130 – річчя від дня народження голови Проводу українських націоналістів Євгена Коновальця.

   Навіть погода не змогла стати перешкодою для організації та проведення масового заходу. Урочистості розпочалися зі слів подяки нашим українським героям – від часів Київської Русі до теперішніх днів.

 Священики Журавненського деканату спільною поминальною молитвою відслужили молебень.

   Почесні делегації учасників бойових дій в зоні АТО/ООС  і  місцева влада поклали квіти та лампадки до підніжжя пам’ятника «Борцям за волю України».      

 Працівники КУ «Публічної бібліотеки Журавненської селищної ради» доповнили свято тематичною книжково – ілюстративною виставкою «Великі сини України».

  В концертній програмі участь прийняли творчі колективи 10 філій Народних домів Журавненщини. Ведучі свята – директор філії Народного дому с.Антонівка - Мар’яна Володькова та директор філії Народного дому с.Зарічне – Андрій Глушко.

  Прикро, що адміністрацією Журавнівського КЗЗСО школи – ліцею не було організовано участь педагогічного та учнівського колективів в тематичному заході  по вшануванню пам’яті про героїв України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень