Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Питання ведення Державного реєстру виборців обговорили на нараді

Дата: 28.05.2021 19:22
Кількість переглядів: 592

Фото без опису

 Представники Журавненської селищної ради сьогодні, 28 травня, взяли участь у нараді під головуванням керівника апарату Стрийської райдержадміністрації Юрія Вільшинського щодо питання ведення Державного реєстру виборців.

 Журавненська громада одна з перших громад, яка зареєструвалась на сервісі «Кабінет суб’єкта подання відомостей», який створений на офіційному порталі Державного реєстру виборців. Сервіс дозволить подавати відомості періодичного поновлення персональних даних Державного реєстру виборців в електронному вигляді з електронним підписом.

 В порядку денному розглянули питання, що стосуються ведення Державного реєстру виборців: про вхід до сервісу «Кабінет суб’єкта надання відомостей», присвоєння номерів новим будинкам і зміна нумерації існуючих будинків у відповідному населеному пункті, про якісне і своєчасне подання відомостей періодичного поновлення персональних даних Державного реєстру виборців, про впорядкування виборчих скриньок.

  Грунтовні роз’яснення по даних питаннях представникам громад надала начальник відділу ведення Державного реєстру виборців Стрийської райдержадміністрації Леся Шемечко. Також учасники наради мали можливість обговорити проблемні питання, які виникають в громадах в процесі роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень