A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Вітання з Святом Героїв

Дата: 22.05.2021 20:37
Кількість переглядів: 453

Фото без опису

23 травня - День Героїв в Україні.

Свято Героїв – щорічне свято, встановлене на честь українських вояків – борців за волю України, передусім, князів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, опришків, українських січових стрільців та вояків Армії УНР, УПА, діячів ОУН, жертв політичних репресій, учасників революції Гідності, Героїв Небесної Сотні, учасників АТО/ООС.

Це свято було започатковано у 1941 році під час Другого Великого Збору Організації Українських Націоналістів, в основу беручи те, що саме в травні загинули одні з найвидатніших провідників України: Микола Міхновський, Симон Петлюра, Євген Коновалець.

У цей святковий день вітаю всіх наших краян, Українських воїнів, їх рідних і близьких з святом величі духу українських вояків – борців за волю України.

Назавжди у наших серцях залишиться пам’ять і скорбота за покладені життя Героїв Небесної Сотні, Героїв АТО/ООС, усіх, хто віддав життя захищаючи рідну землю від агресора.

Щира вдячність, шана та поклін Героям,  які сьогодні  перебувають на передовій боротьби за єдність, незалежність і справедливість, відстоюють територіальну цілісність рідної землі.

Українські захисники -  гордість й приклад для всіх нас, приклад патріотизму і мужності, любові і самопожертви.

Щиро вітаю зі святом всіх українців й  насамперед учасників національно-визвольної боротьби, а також тих, хто нині зі зброєю в руках захищає цілісність та незалежність України. Бажаю мирного неба над українською землею, добробуту й родинної злагоди у домівках, віри у щасливе майбутнє Української держави.

СЛАВА УКРАЇНІ!

ГЕРОЯМ СЛАВА!

 

Селищний голова         Василь ВІТЕР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень