A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Радісна подія в Журавненській селищній раді - відкриття приміщення відділу освіти, культури, молоді, спорту, туризму та охорони культурної спадщини

Дата: 17.05.2021 12:37
Кількість переглядів: 2412

 13 травня відбулося урочисте відкриття та за християнським звичаєм проведено обряд освячення приміщення відділу освіти, культури, молоді, спорту, туризму та охорони культурної спадщини Журавненської селищної ради, що знаходиться в селищній раді селища Журавно по пл. С.Бандери, 2.

  Завдячуючи голові селищної ради Василю Вітру та всім, хто долучився, ремонтні роботи відбулися максимально швидко. За короткий проміжок часу проведено якісні роботи з ремонту практично підвальних приміщень і створено нові робочі кабінети, які відповідають сучасним вимогам.

 Селищний голова подякував усім, хто долучився до створення відділу освіти, культури, молоді, спорту, туризму та охорони культурної спадщини, хто доклав чималих зусиль, аби сьогодні працівники відділу змогли працювати у комфортних умовах. 

  Василь Вітер привітав працівників відділу і висловив впевненість, що їх робота буде плідною, цікавою і результативною, адже всі умови для цього створені. Також голова селищної ради відзначив, що відкриття приміщення є прикладом того, як спільна, згуртована праця  дозволила здійснити заплановане швидко і якісно.

 Гості, які прийшли привітати освітян із цією подією, мали змогу оглянути реконструйоване приміщення, нові, просторі, світлі кабінети.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень