A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Нев’янучі маки пам’яті

Дата: 07.05.2021 21:14
Кількість переглядів: 948

 Фото без опису 

  Під такою назвою відбулися урочистості в Журавненській територіальній громаді з нагоди вшанування пам’яті про полеглих в боях під час Другої світової війни та у війні з російським агресором.

  День пам’яті та примирення… Це свято зі сльозами на очах: свято перемоги, тріумфу, пам’яті, радості і болю, що переплелися.

   Саме сьогодні, 7 травня, святкував би ювілей – 45-річчя від дня народження,   уродженець Журавна, майданівець, який з рук Президента отримав відзнаку «За участь в АТО» Ігор Олеськів. 29 червня минає 5 років , як доброволець , наш земляк – герой пішов у засвіти. Почесна делегація відвідала могилу героя разом з батьками загиблого.

  Відбулося покладання квітів до символічної могили «Воїну – визволителю» та пам’ятного знаку новітнім героям. В концертній програмі прийняли участь творчі колективи філій Народних домів сіл Зарічне, Мельнич, Лисків, Буянів та КУ «Центру культури і дозвілля Журавненської селищної ради».

    Вічна слава героям!!!

   СЛАВА  УКРАЇНІ!!! – ГЕРОЯМ  СЛАВА!!!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень