A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Великодні подарунки для одиноких громадян похилого віку

Дата: 01.05.2021 10:52
Кількість переглядів: 1310

Фото без опису 

  В наш нелегкий час, коли все більше людей потребує турботи та матеріальної допомоги стає важко знайти людей, які здатні сприймати чужі проблеми, як свої, і як чудово що такі люди все таки є.

 КУ ЦНСП Журавненської селищної ради в особі директора Дашавської Ярослава Степанівни висловлює найщирішу вдячність депутату Верховної ради України Андрію Богданович Коту за благодійну допомогу до Великодніх свят,а також селищному голові Василю Володимировичу Вітру за розуміння та сприяння у організації акції до Великодніх свят.

 На сьогодні наш заклад обслуговує 200 громадян похилого віку, в тому числі сім’ї які перебувають в складних життєвих обставинах. Благодійна допомога у вигляді продуктових наборів була роздана усім особам, які перебувають на обліку та потребують допомоги. Активну участь у роздачі благодійної допомоги взяли старости Журавненської територіальної громади та соціальні робітники.

 Надаючи допомогу, ви надаєте не просто матеріальні цінності, а даруєте радість та надію на краще життя. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень