A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Увага! З 1 травня змінюються правила отримання субсидій

Дата: 30.04.2021 12:59
Кількість переглядів: 398

Фото без опису

Як зазначив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час засідання уряду 28 квітня для призначення субсидії з 1 травня необхідно буде подати нову заявку на її отримання онлайн або поштою протягом наступних 5 місяців.

«92% субсидіантів отримують цю держдопомогу в готівковій формі. З травня всі 100% отримуватимуть її живими грошима. Також запроваджуються нові правила стосовно тих, кому її не призначатимуть. Якщо ви маєте на депозитному рахунку в банку понад 100 тисяч гривень, купуєте нову автівку або валюту одноразово на суму понад 50 тисяч гривень, субсидію вам, звісно, не призначать. Проте для більшості отримувачів субсидій нічого не зміниться. Справедлива верифікація — це державницька позиція уряду», — наголосив Прем’єр.

Кабінет Міністрів України 14 квітня ухвалив постанову, якою посилив вимоги при наданні житлових субсидій.

Про це повідомляється на Урядовому порталі.

Зокрема, згідно нових правил, враховуватимуть отримані доходи від депозитів та дивіденди від цінних паперів. Звертатимуть увагу на вартісні одноразові покупки, придбання іноземної валюти, дорогоцінних металів, наявність депозитів, а також на перебування претендентів на субсидію за кордоном. Крім того, уряд скасував комісії, які приймали рішення щодо нарахування субсидій в окремих випадках. Разом із новими правилами для отримання субсидії повинні бути виконані і попередні вимоги.

Джерело : Урядовий кур’єр,


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень