A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

ЧИСТО НЕ ТАМ, ДЕ ПРИБИРАЮТЬ, А ТАМ, ДЕ НЕ СМІТЯТЬ!

Дата: 22.04.2021 12:29
Кількість переглядів: 1543

Фото без опису

 Бруд на вулицях, на узбіччях доріг, у лісах, на берегах річок став настільки звичним, що багато хто взагалі не помічає його, сприймаючи як невід’ємну й неминучу частину пейзажу. На жаль, це свідчить про наш низький рівень екологічної культури. Прибрати разом ліс, берег річки чи узбіччя – саме такі прості спільні дії допомагають виробленню звички ніколи не смітити.

  Згідно розпорядження селищного голови  №129 від 09.04.2021 року  «Про проведення загально-весняної толоки на території Журавненської селищної територіальної громади»,  21 квітня Журавненська селищна рада на чолі з селищним головою Василем Вітром, її структурні підрозділи та  комунальні заклади  приєднались до весняної толоки  та прибрали узбіччя дороги в напрямку до с.Новошино , прибережну смугу біля річки Дністер та дороги вже у межах селища.

  Було зібрано гори сміття, яке заледве вмістилось на два тракторні причіпи.

  Завжди приємно споглядати доглянуті вулиці, прибрані узбіччя, порядок біля кожного будинку, чистий ліс. Але для того, щоб так було, кожен житель повинен постаратися  та долучитись до спільного прибирання на благо свого улюбленого села і себе зокрема. А для цього потрібно зовсім небагато – не кидати сміття на вулицях, по узбіччях, біля річки, в лісі, собі під ноги. У наших силах всім разом зробити нашу  громаду чистішою і красивішою.

Тому вкотре переконуємося, що вислів «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять!» свою актуальність не втратить ніколи.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень