A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

У травні розпочинається черговий призов офіцерів запасу на військову службу за призовом

Дата: 21.04.2021 11:17
Кількість переглядів: 379

 Львівський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки (ЛОТЦК та СП) повідомляє: в травні-червні цього року відбуватиметься черговий призов офіцерів запасу на військову службу за призовом.

 Призовна кампанія стосується громадян, які проходили підготовку на військових кафедрах і не служили у війську. Термін служби становитиме півтора року. Граничний вік призовників, яких можуть викликати у територіальний центр комплектування та соціальної підтримки, становить 43 роки.

 Після призову офіцерів скерують до навчальних центрів, де вони проходитимуть курси підвищення кваліфікації та перепідготовки протягом трьох місяців. По завершенні курсів офіцери вирушать у свої військові частини.

 У ЛОТЦК та СП наголошують, що офіцерів запасу, призваних за призовом, залучати в район проведення Операції Об’єднаних Сил не будуть.

 Грошове забезпечення гарантоване на рівні кадрових військовослужбовців - від 12 тис. грн. та більше, залежно від військового звання. За призваними громадянами зберігається основне місце праці та середньомісячна зарплата. Також на них розповсюджується весь пакет соціальних пільг та гарантій військовослужбовців за контрактом.

 Це вже сьомий призов офіцерів запасу. Минулого року з Львівщини призвали 54 офіцери запасу. Охочих проходити військову службу за призовом офіцерів запасу є набагато більше, ніж необхідна кількість, - повідомляють у Центрі комплектування та соціальної підтримки.

 Контакти ЛОТЦЛ та СП можна знайти на сторінці центру у Фейсбуці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень