A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

До уваги аграріїв! Стартує форвардна програма закупівлі зерна урожаю 2021 року

Дата: 20.04.2021 14:08
Кількість переглядів: 348

Фото без опису

  Державна продовольчо-зернова корпорація України розпочинає форвардну програму закупівлі зерна сільськогосподарських культур (пшениця, кукурудза, ячмінь) урожаю 2021 року. В рамках програми надається фінансова підтримка малим та середнім сільськогосподарським товаровиробникам.

 Програма закупівель зерна майбутнього врожаю проходитиме в два етапи.

 В першому етапі сільгоспвиробникові потрібно подати заявку на участь до регіонального відділу ДПЗКУ, сформувати відповідний пакет документів та укласти договір поставки зерна безпосередньо у центральному офісі корпорації. Після укладання договору корпорація здійснює попередню оплату сільгоспвиробникові з розрахунку 2800 гривень за 1 тонну зерна пшениці, кукурудзи та ячменю без урахування ПДВ.

 На другому етапі проводиться поставка зерна на елеватори  ДПЗКУ та остаточний розрахунок після передачі зерна у власність корпорації.

 Відсоткова ставка за користування коштами становитиме від   9,5 % до 13 % річних в залежності від кількості законтрактованого зерна та величини партії. Діє програма лояльності для постійних клієнтів, які мають мінімум дворічний позитивний досвід роботи з корпорацією, за якою можна отримати додаткову знижку 0,5 % до базової відсоткової ставки.

 «Враховуючи, що закупівля зерна майбутнього врожаю проводиться вже не перший рік, аграрії мають можливість отримати кошти на проведення комплексу весняно-польових робіт, в тому числі на придбання мінеральних добрив, засобів захисту рослин, пального. Це вагома підтримка для ведення прибуткового аграрного бізнесу», - зазначила директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Тетяна Гетьман.

 Прийом заявок та документів, а також консультації з усіх питань, що стосуються умов участі у форвардній програмі здійснює Тернопільсько-Львівський відділ  закупівель АТ ДПЗКУ: 46006, м. Тернопіль, вул. Гайова, 21.

 Контактні телефони: 097-9998855; 098-8048119; 098-4285213.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень