A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

28 квітня щорічно в Україні відзначають День охорони праці

Дата: 14.04.2021 11:41
Кількість переглядів: 290

 Фото без опису

 

  Жидачівське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області повідомляє, що у 2021 році Всесвітній день  безпеки та здоров'я на роботі буде присвячений стратегіям  зміцнення національних систем безпеки та здоров’я на роботі (БЗР) для подолання криз зараз і в майбутньому, спираючись на отриманні уроки та досвід зі світу праці. Кожна людина, яка працює на виробництві, підпадає під певні ризики, починаючи від найбільш небезпечних секторів економіки, якими є промислове виробництво (вугільна промисловість, лісове господарство, будівництво та інші) і закінчуючи відносно безпечною сферою послуг.

  З моменту виникнення глобальної кризи на початку 2020 року, пандемія СOVID-19 мала глибокий вплив скрізь. Протягом 2020 року та І-го кварталу 2021 року до Жидачівського відділення управління виконавчої дирекції  Фонду соціального страхування України у Львівській області надійшло 58повідомлень від роботодавців про розслідування нещасних випадків/ гострих професійних захворювання з них 56 повідомлення про розслідування гострих професійних захворювань, які сталися з медичними працівниками. Станом на квітень 2021 року ще 6 випадків  знаходяться в стадії розслідування.

   Страховий експерт з охорони праці Жидачівського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області долучається до:

  • надання інформації допомоги щодо організації безпечної роботи працівників під час карантину, не допускаючи  при цьому порушень трудового законодавства;
  • залучення зацікавлених громадських  організацій спілок та інших об’єднань до
  • процесу формування політики щодо покращення безпеки та здоров’я працівників на роботі;
  • розробки та впровадження на підприємствах програм навчання з питань охорони праці з урахуванням наявних  та виникаючих потенційних виробничих ризиків пов’язаних із застосуванням нових форм організації праці

  Для цього забезпечуємо роботу «гарячої телефонної лінії» з питань праці:  239 31-795, електронна адреса – fsnv_zhydachiv@ukr.net.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень