A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Нарада з соціальними робітниками щодо II етапу вакцинації проти коронавірусної інфекції COVID-19

Дата: 13.04.2021 11:32
Кількість переглядів: 326

Фото без опису

 12 квітня за участі заступника селищного голови Ярослава Ягніщака та директора КНП «Журавнівська міська лікарня» Ярослава Овсянецького відбулась нарада із соціальними робітниками КУ «Центр надання соціальних послуг Журавненської селищної ради» в ході якої було обговорено проведення ІІ етапу вакцинації проти коронавірусної інфекції COVID-19 на території Журавненської територіальної громади.

 Ярослав Овсянецький зазначив, що соціальні робітники та люди похилого віку відносяться до ІІ етапу вакцинації та групи ризику COVID-19, тому зважаючи на це закликав вакцинуватися, не боятися!

 Наголосив на проведенні інформаційно - роз’яснювальної роботи про важливість щеплення серед своїх підопічних та розповів про багатовекторність вакцини Astra Zeneca (Covisheld).

 Також було обговорено, що на сьогоднішній день немає ефективної боротьби з COVID-19 крім вакцинації та дотримання санітарно - епідеміологічних норм (носіння маски, часте та ретельне миття рук, уникання великих скупчень людей).

 Щеплення буде проводитись в приміщенні КНП «Журавнівська міська лікарня», кабінет 18, понеділок, середа, п’ятниця з 12.00 год. по 15.00 год. За попереднім записом (моб.т. 0980199414).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень