A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Відбулися підсумкові засідання атестаційної комісії ІІ рівня при відділі освіти Журавненської селищної ради

Дата: 12.04.2021 11:31
Кількість переглядів: 354

 

  Відповідно до наказу департаменту освіти і науки облдержадміністрації від 16.09.2020 р №03-11/312 «Про проведення атестації педагогічних працівників у 2020-2021 навчальному році» 05.04.2021 р. та 07.04.2021 р. відбулися підсумкові засідання атестаційної комісії ІІ рівня при відділі освіти Журавненської селищної ради. У зв’язку з посиленням протиепідемічних заходів у Львівській області в умовах «червоної зони», на засіданнях атестаційної комісії ІІ рівня, які відбувалися згідно з графіком, представлення педагогічних працівників та заступників керівників відбувалося за їх відсутності (на підставі відповідної заяви пред’явника). Представляли працівників, які атестувалися, керівники  закладів освіти.

 Атестувалося 29 педагогів на відповідність раніше  присвоєній  кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» та 5 керівних кадрів на відповідність займаній посаді.

 За результатами атестації 9 педагогам присвоєно педагогічне звання «старший учитель», 1 атестований на відповідність раніше присвоєному званню «вчитель-методист», 13 відповідають раніше присвоєному званню «старший учитель»

  Всі педагогічні працівники відзначаються фаховою та педагогічною майстерністю, володіють технологіями дистанційного навчання.

  Вітаємо  педагогічних працівників з успішною атестацією ІІ рівня та бажаємо не зупинятися на досягнутому!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень