A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Обговорено питання збільшення надходжень до місцевого бюджету з Жидачівською ДПІ ГУ ДПС у Львівській області

Дата: 08.04.2021 14:36
Кількість переглядів: 399

Фото без опису

  Сьогодні, 8 квітня, відбулась спільна зустріч працівників фінансового відділу, відділу з питань земельних ресурсів, кадастру та екології селищної ради та представника Жидачівської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Львівській області з питань збільшення надходжень до місцевого бюджету та покращення адміністрування із сплати за землю.

  Під час зустрічі обговорено ряд важливих питань, зокрема, проведено аналіз надходжень податків і зборів до місцевого бюджету селищної ради, наголошено на своєчасному проведенні (повторної) нормативної грошової оцінки земельних ділянок в населених пунктах громади, прийнятті рішень щодо передачі в користування/власність земель з подальшим оформленням правовстановлюючих документів. Також акцентувалась увага на питаннях оптимальних ставок орендної плати за користування земельними ресурсами та земельного податку.

  Результатом наради стало визначення шляхів отримання додаткових надходжень до місцевого бюджету громади та формування повної і достовірної бази оподаткування.

  Учасники зустрічі вирішили й надалі продовжувати співпрацю для вирішення проблемних питань, що виникають в процесі роботи щодо наповнення місцевого бюджету.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень