A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

«НАЗАВЖДИ 25…»

Дата: 16.03.2021 14:12
Кількість переглядів: 1779

Фото без опису

 16 березня 2021 року в Журавненській селищній територіальній громаді вшановують пам’ять Володимира Поповича - загиблого учасника АТО, уродженця села Монастирець.

 З приходом весни, 16 березня 1989 року в селі Монастирець Жидачівського району Львівської області народився Володимир Попович – люблячий  син, добродушний земляк, простий сільський хлопчина, мрією якого було стати правоохоронцем; боєць - доброволець батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Львів», який служив у зоні АТО в Луганській області.

 17 серпня 2014 року бійцями  батальйону було звільнено село Кримське від проросійських терористів. Підрозділ, у якому служив Володя, потрапив у засідку. Отримавши важкі поранення та виконавши бойовий обов’язок, хлопець помер.

 Війна забирає найкращих, бо вони завжди ідуть у бій першими…

 Володимир Попович повернувся в рідний Монастирець 25 – річним юнаком назавжди…

 Указом Президента України №660/2014 від 21.08.2014р. бійця батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Львів», молодшого сержанта міліції Володимира Поповича нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

 В знак пам’яті про Володимира Поповича рідну школу – Монастрецький НВК - названо його іменем і на фасаді встановлено меморіальну дошку.

 Герої не вмирають… Вони лише відходять у вічність, залишаючи за собою ідеї, справи та послідовників.            

  Сьогодні селищний голова та представники Журавненської селищної ради, депутати селищної ради, односельчани, учасники АТО/ООС відвідали могилу та рідну школу Володимира Поповича, поклали квіти до могили нашого героя та вшанували  пам’ять хвилиною мовчання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень