A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Шевченківські святкування в Журавненській громаді

Дата: 11.03.2021 14:24
Кількість переглядів: 1248

Фото без опису

   Журавненська селищна територіальна громада урочисто вшанувала 207 річницю від дня народження та 160 річницю від дня смерті вірного сина України, великого українського поета і художника, класика української літератури, мислителя Тараса Григоровича Шевченка.
   До дня народження генія українського народу було заплановано проведення культурних подій. У кожному закладі культури територіальної громади відбулися дистанційні заходи, приурочені славному Кобзарю.
   9 березня у селищі Журавно за участі голови селищного голови Василя ВІТРА відбулося вшанування біля пам’ятника Тарасу Шевченку з покладанням квітів почесною делегацією та концертною програмою за участю хорового колективу Народного дому с.Старе Село (керівник – Іванна Чернецька), жіночого вокального ансамблю «Вишиванка» Народного дому селища Журавно (керівник – Степан Ковалець), читця Народного дому с.Антонівка Софії Олеськів та ведучих – Владислави Іваськів та Костянтина Переймибіди.
   На каналі «You Tube» розміщено відеоролик «Живий мікрофон. Шевченко вустами журавчан», в якому з великим задоволенням прийняли участь читці - мешканці громади різних вікових категорій. Приємного перегляду.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень