A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Селищним головою Василем ВІТРОМ проведено апаратну нараду з керівниками апарату та виконавчих органів селищної ради

Дата: 11.03.2021 09:18
Кількість переглядів: 975

 Фото без опису

 9 березня 2021 року селищним головою Василем ВІТРОМ було проведено апаратну нараду з керівниками апарату та виконавчих органів селищної ради. Було обговорено питання завершення робіт щодо підключення вуличного освітлення в селах Любша, Монастирець; проведення організаційних заходів для проведення робіт з благоустрою територій;  недотримання графіків руху маршрутних автобусів; можливість підтоплення територій, підписання угод із аптеками щодо безоплатного відпуску інсуліну та медикаментів окремим пільговим категоріям жителів громади.

 Селищним головою дано доручення підготувати звернення для проведення робіт на дорогах загального користування; проаналізувати стан сплати місцевих податків до селищного бюджету; заслухати платників-мінімізаторів та платників акцизного збору, які декларують нульові або мінімальні зобов’язання з акцизного податку з реалізації алкогольних напоїв і тютюнових виробів, оприбуткування фактично реалізованих паливо-мастильних.

 Питання, які потребують детального вивчення, селищний голова взяв під особистий контроль та дав відповідні доручення спеціалістам селищної ради з визначеними термінами виконання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень