Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Відбулося перше засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Журавненської селищної ради

Дата: 04.03.2021 10:58
Кількість переглядів: 1567

Фото без опису

2 березня 2021 року під головуванням селищного голови Василя Вітра  відбулося перше засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Журавненської селищної ради, яка утворена рішенням виконавчого комітету селищної ради №7 від 25 лютого 2021 року.

 На порядку денному був розгляд питання «Про визначення рівня надзвичайної ситуації, пов’язаної із активізацією підмиву укосу берега річки Свіча у с. Мельнич».

 Обговорено ситуацію, яка виникла на 02.03.2021 року, у зв’язку з підняттям рівня води у річці Свіча поблизу дороги села Мельнич та призвела до руйнування частини берега річки Свіча та дороги, обабіч якої, в безпосередній близькості (до 10 метрів) знаходяться житлові будинки, взято до відома.
  За результатами розгляду та, з метою проведення превентивних заходів щодо попередження нещасних випадків комісією ТЕБ та НС Журавненської селищної ради прийнято рішення щодо вжиття заходів виконавчим комітетом селищної ради з недопущення проїзду автотранспорту аварійною ділянкою дороги;

підготовки та подання офіційних звернень із доданням підтверджуючих фотоматеріалів до Львівської обласної та Стрийської районної комісій з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області та Жидачівського районного відділу ГУ ДСНС України у Львівській області для реагування.
   Крім того, підготувати та надіслати клопотання до Басейнового управління водних ресурсів річок Західного Бугу та Сяну і Львівської обласної ради про ситуацію, яка склалась у с. Мельнич для врахуванні її при розробленні Державного інвестиційного проєкту «Заходи із забезпечення комплексного протипаводкового захистку від шкідливої дії вод сільських населених пунктів та сільськогосподарських угідь у Львівській області», у складі якого передбачити кошти та заходи на 2021 рік із протипаводкового захисту сіл Мельнич та Лютинка із залученням коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Львівської області, який є складовою частиною обласного бюджету Львівської області.
   На цьому селищна рада не зупиняє своєї роботи щодо вирішення завдань захисту жителів, майна та сільськогосподарських угідь від підтоплень територій громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень