Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

БОНДАР АНДРІЙ АНАТОЛІЙОВИЧ 19.05.1967 – 01.05.2024 (уродженець, житель смт.Журавно, похований смт.Журавно)

Дата: 08.05.2024 19:14
Кількість переглядів: 75

Фото без опису

08 травня 2024 року Журавненська громада попрощалась з відважним земляком, Захисником України - БОНДАРЕМ АНДРІЄМ АНАТОЛІЙОВИЧЕМ, уродженцем смт. Журавно.

У храмі Архистратига Михаїла в селищі Журавно у спільній молитві віддати останню шану Герою зібрались духовенство, рідні, близькі, друзі, родина, керівництво громади, односельці, представники першого відділу Стрийського РТЦК та СП (м. Жидачів) та мешканці громади. Низько схиливши голови, дякували Захиснику за оборону рідної країни та українського народу від російської навали.

БОНДАР АНДРІЙ АНАТОЛІЙОВИЧ народився 19.05.1967 року в смт. Журавно. Закінчив Жидачівську середню школу №1. згодом навчався у Стрийському технікумі на зварювальника. Працював зварювальником на Заводі будматеріалів у Журавні, потім у Жидачеві на МКП «Жидачівтеплокомуненерго».

З початком повномаштабної війни з російським агресором став на захист України, її волі та незалежності. Служив під Авдіївкою, був поранений в травні 2023 року, проходив лікування та, на жаль, 01 травня 2024 року серце нашого земляка зупинилося назавжди.

Звертаючись зі словами співчуття та розради до рідних Героя, голова громади Василь Вітер зазначив: «Ще одне життя Захисника України обірвала клята війна. Не стало мужнього Воїна, який був вірний військовій присязі і відважно стояв на захисті незалежності, територіальної цілісності та свободи рідної країни. Доземний уклін та вдячність  Герою АНДРІЮ БОНДАРУ».

Вічна пам’ять і шана мужньому Захиснику!  

Герої не вмирають!

Слава Україні! Слава її Героям!

 

Публікації на сайті Журавненської селищної ради:

https://zhuravnenska-gromada.gov.ua/news/1715100699/

https://zhuravnenska-gromada.gov.ua/news/1715191736/

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень