Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Участь у робочій зустрічі щодо питань реєстрації актів цивільного стану

Дата: 31.05.2024 19:58
Кількість переглядів: 33

Фото без опису

30 травня 2024 року керуюча справами виконавчого комітету Журавненської селищної ради Галина Гризак, адміністратори Центру надання адміністративних послуг Журавненської селищної ради Наталія Пастернак і Ірина Маркевич та староста Сидорівського старостинського округу Мар’ян Головко взяли участь у робочій зустрічі з питань реєстрації актів цивільного стану, яка відбулась в Жидачівській міській раді.  

На зустрічі, яка організована за сприяння керівництва Жидачівської громади, зібрались представники громад, керівники Центрів надання адміністративних послуг та старости старостинських округів громад, які створено на території колишнього Жидачівського та Миколаївського районів Львівщини.

Робочу зустріч організовано відділом Державної реєстрації актів цивільного стану у Львівській області управління Державної реєстрації Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.

 Керівник відділу Державної реєстрації актів цивільного стану у Львівській області Ірина Олива інформувала учасників робочої зустрічі про законодавчі зміни та здійснення реформування і вдосконалення системи надання адміністративних послуг у сфері реєстрації актів цивільного стану, які можуть надаватися Центрами надання адміністративних послуг місцевих громад або віддаленими робочими місцями в старостинських округах громад, зокрема, державної реєстрації народження дитини, отримання батьками новонародженої дитини комплексної послуги «єМалятко», державної реєстрації шлюбу та щодо надання ряду інших послуг.

Усі присутні мали можливість отримати відповіді на запитання та роз’яснення щодо законодавчих змін, норм та вимог надання адміністративних послуг у сфері реєстрації актів цивільного стану, а також поділилися досвідом організації цього важливого напрямку роботи. Учасники робочої зустрічі також отримали важливу інформацію та практичні рекомендації, які сприятимуть подальшому вдосконаленню та налагодженню більш ефективної роботи з надання адміністративних послуг.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень