Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Участь у семінарі на тему: «Аграрії та сільські громади: як підготуватися до членства в ЄС»

Дата: 15.05.2024 10:19
Кількість переглядів: 46

Фото без опису

Начальниця відділу з питань земельних ресурсів та кадастру Журавненської селищної ради Оксана КОГУТ взяла участь у семінарі на тему: «Аграрії та сільські громади: як підготуватися до членства в ЄС».

Семінар відбувся 14 травня, у Львові за підтримки National Association of Agricultural Advisory Services of Ukraine, за участі експертів Латвійського центу сільських консультацій та освіти, департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, представників територіальних громад, закладів освіти та науки, громадських організацій та аграріїв у Львівській області. 

З вітальним словом до учасників звернулася директор Департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Тетяна Гетьман. Вона зазначила, що з 24 лютого 2022 року питання набуття Україною членства у ЄС стало особливо актуальним, відкривши перед нашою державою нові можливості співпраці з європейськими партнерами та зміцнення економічного розвитку.

В ході заходу розповідали про результати досліджень агроєвроінтеграції в уявленнях українців, фінансову підтримку України від ЄС протягом 2024-2027 років, євроінтеграційні процеси, які зараз проводить профільне Міністерство в аграрному секторі України.

Експерти з Латвійської Республіки поділились досвідом проходження всіх євроінтеграційний процесів та переговорів на шляху до вступу в ЄС, які тривали з 1992 року до 2004 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень