Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Команда «Дністер» Журавненської громади здобула почесне третє місце у 60 ювілейному Чемпіонаті області серед юнаків з пішохідного туризму

Дата: 21.05.2024 10:05
Кількість переглядів: 30

Фото без опису

Щиро вітаємо команду «Дністер» Журавненської громади і тренера Руслана Залецького з почесним третім місцем у 60 ювілейному чемпіонаті області серед юнаків з пішохідного туризму/

Чемпіонат проходив з 15 по 19 травня 2024 року на туристичній базі «Карпати» . На чемпіонат прибули команди з Великомостівської, Славської, Хирівської, Підкамінської, Журавнннської, Жидачівської, Старосамбірської територіальних громад, м. Самбора, Франківського та Сихівського районів м. Львова.

Змагалися на дистанціях ІІ класу «Смуга перешкод» (командні, особисто-командні змагання і змагання двійок-звʼязок), показавши фізичну загартованість, високий рівень технічної та тактичної підготовки.

У загальному заліку чемпіоном стала команда «Удеч» Жидачівської ТГ (представник-тренер Люсак Анатолій Васильович), друге місце посіла команда «Славні» Славської ТГ (представник-тренер Хрипта Олександр Михайлович), третє місце – команда «Дністер» Журавненської ТГ (представник-тренер Залецький Руслан Васильович).

Вітаємо команду «Дністер» із заслуженою перемогою!

Пишаємося вами, бажаємо нових цікавих походів, змагань, нових досягнень і перемог!

Дякуємо нашим Збройним силам України за можливість жити та змагатися у вільній країні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень