A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Героїчні українські воїни – гарантія нашої Перемоги!

Дата: 07.12.2023 17:12
Кількість переглядів: 19

Фото без опису

6 грудня 2023 року Журавненська громада урочисто відзначила День Збройних Сил України. Наші героїчні воїни – гарантія нашої Перемоги та збереження України як держави, а українців – як нації.

За всіх полеглих у боротьбі за незалежність і соборність України отець Роман Гринишин відправив панахиду біля символічної стели.

До учасників заходу звернувся голова громади Василь Вітер: «Ми сьогодні маємо нагоду висловити свою вдячність та гордість нашим Збройним Силам України, армії сильних, відважних, мужніх воїнів, готових до останнього подиху захищати рідну державу. Дякуємо за героїзм, самопожертву, непохитність та відданість Україні! Ви наша гордість, честь і слава! Хай Господь оберігає вас та дає сили і наснагу вистояти в щоденній боротьбі з ненависним ворогом та якнайшвидше здобути Перемогу! Вклоняємось та віддаємо шану Героям та Героїням, котрі віддали найцінніше – життя, захищаючи Україну, всіх нас. Їх подвиг назавжди в наших серцях… Молимось за наших воїнів, віримо в ЗСУ та нашу Перемогу!»

Селищний голова разом з учасниками бойових дій вшанували загиблих воїнів - земляків покладанням квітів до символічної стели.

Сум, біль втрати через війну виражені у художньому читанні ведучих Святослава Самойлова та Діани Шараневич.

«Поклін тобі, воїне - друже, поклін народу, що жадає волі», - прозвучало у піснях вокального ансамблю «Ґердан».

Слава Україні! Героям Слава!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень