Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Журавненська селищна рада повідомляє про початок роботи над проєктом Стратегії розвитку Журавненської селищної територіальної громади на період до 2027 року

Дата: 06.02.2024 15:23
Кількість переглядів: 65

Фото без опису

30 січня 2023 року відбулося установче засідання Робочої групи з розроблення Стратегії розвитку Журавненської селищної територіальної громади на період до 2027 року, на якому обговорено основні принципи стратегічного планування, його процес і структуру. Учасники та учасниці зустрічі ознайомилися із основними етапами розроблення Стратегії та з Планом-графіком проведення засідань Робочої групи.

Із початком роботи над важливим документом присутніх привітав голова громади Василь ВІТЕР, який наголосив, що найважливішим аспектом становлення та розвитку громади є питання створення її майбутнього із рівним доступом до послуг, високою якістю життя та комфортними і безпечними умовами проживання.

Нагадаємо, 11 грудня 2023 року на засіданні виконавчого комітету Журавненської селищної ради затверджено оновлений склад Робочої групи з розроблення Стратегії розвитку Журавненської селищної територіальної громади на період до 2027 року (рішення виконавчого комітету Журавненської селищної ради від 11.12.2023 року №243). До неї ввійшли представники місцевого самоврядування, бізнесу, громадського сектору та молоді. Координує та організовує основну діяльність головна спеціалістка з питань розвитку економіки та грантової діяльності відділу комунальної інфраструктури, житлово-комунального господарства, інвестицій Іванна ФЕДЕНЬКІВ.

Робоча група має провести соціально-економічний аналіз громади та аналіз розвитку територіального простору, розробити SWOT-аналіз сильних, слабких сторін, можливостей і загроз, провести аналіз порівняльних переваг, викликів і ризиків, сформувати текст профілю громади, стратегічне бачення, перелік цілей і завдань та Плану заходів із реалізації Стратегії розвитку громади на 2024-2027 роки.

Крім того, створення Стратегії передбачає широке залучення мешканців громади та представників бізнесу до обговорення їх бачення основних проблем, які існують в громаді, шляхів їх вирішення та перспектив розвитку громади на майбутнє. Тож, нагадуємо, що на офіційному вебсайті селищної ради створено розділ «СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ ГРОМАДИ» для висвітлення актуальної інформації від початку до затвердження Стратегії розвитку Журавненської селищної територіальної громади  на період до 2027 року.

До 29 лютого 2024 року триває опитування мешканців громади та представників бізнесу для визначення ключових проблем/потреб громади.

Анкета за посиланням для жителів: https://forms.gle/JqwWR3yoo3ewhK6s7

Анкета за посиланням для представників бізнесу: https://forms.gle/6wyHfBc9fwZCCQeD7

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень