Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

БАБІНЧУК ІГОР ВАСИЛЬОВИЧ 13.04.1992 – 12.08.2023 (уродженець с.Вістова Івано-Франківська обл., житель с.Володимирці, похований с.Володимирці)

Дата: 06.12.2023 09:16
Кількість переглядів: 142

Фото без опису

Народився БАБІНЧУК ІГОР ВАСИЛЬОВИЧ 13 квітня 1992 року в селі Вістова Калуського району Івано-Франківської області. З 2004 року проживав в с.Володимирці, закінчив 9 класів Володимирцівської ЗОШ, вступив в Коломийський коледж і здобув спеціальність слюсаря автотранспорту. Після строкової служби в армії працював в м. Стрий на заводі LEONI.

Початок повномасштабного вторгнення рф на територію України застав Ігоря за кордоном, де він на той час працював. Не роздумуючи, Ігор повернувся додому і добровільно пішов захищати нашу землю від російського загарбника. Служив на передовій заступником командира 1 механізованого взводу 2 механізованої роти 1 механізованого батальйону однієї з військових частин. За час служби отримав 8 нагород і подяк, медаль за активну громадську позицію та патріотизм, особисту мужність під час захисту Державного Суверенітету.

12 серпня 2023 року у тяжких боях з російськими окупантами у с.Роботине Пологівського району Запорізької області обірвалося життя нашого Захисника ІГОРЯ БАБІНЧУКА (МАХНО).

19 серпня 2023 року, в с.Володимирці попрощалися з мужнім Воїном, який поклав душу і тіло за Україну, за кожного з нас, за наше вільне майбутнє на своїй землі.

Провести в останню земну мандрівку загиблого Захисника численно прийшли рідні, друзі, керівництво громади і старостинського округу, депутати, побратими, духовенство, жителі громади… Важко підібрати слова, щоб передати той смуток, той біль, що ножем краяв серця і душі рідних, друзів, бойових побратимів, усіх присутніх, адже прощались з найкращим сином, братом, другом, вірним побратимом, з надзвичайно хорошою людиною… Та, насамперед, з справжнім патріотом своєї рідної землі. Тому і став на захист України від рашистських ворогів., щоб вибороти майбутнє для всього українського народу.

У щирій молитві з глибоким сумом та вдячністю усі схилили голови перед Героєм за його жертовність та любов до України…

02 жовтня 2023 року на фасаді Володимирцівського КЗЗСО І-ІІ ст. урочисто відкрили меморіальну дошку новітньому Герою, Захиснику України, БАБІНЧУКУ ІГОРЮ ВАСИЛЬОВИЧУ.

Герої не вмирають! Вони стають нашими оберегами, нашою честю, славою і гордістю!

Світла пам'ять та вічна слава Герою ІГОРЮ БАБІНЧУКУ!

Слава Україні!

Героям Слава!

 

Публікації на сайті Журавненської селищної ради:

https://zhuravnenska-gromada.gov.ua/news/1692102178/

https://zhuravnenska-gromada.gov.ua/news/1692345956/

https://zhuravnenska-gromada.gov.ua/news/1692565286/

https://zhuravnenska-gromada.gov.ua/news/1696356611/

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень