A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Аграрії можуть отримати 100 000 грн на власний розвиток у межах акселераційної програми «Власне»

Дата: 20.09.2023 16:15
Кількість переглядів: 31

Фото без опису

Національна акселераційна програма «Власне» має на меті підтримати розвиток українських підприємств та надати мікро-, малому та середньому бізнесу інструменти для швидкого зростання, залучення нових клієнтів та інвесторів.

Програма призначена як для підприємців-початківців, які тільки прагнуть відкрити бізнес і потребують менторингу, так і для активних підприємців, які хочуть досягнути нових вершин у своїй справі або залучити фінансові ресурси. 

Про це повідомляють у департаменті агропромислового розвитку Львівської ОВАз посиланням на Офіс з розвитку підприємництва та експорту.

Програма «Власне» включає декілька складових:

  • Освітня складова програми  (10 освітніх модулів з аналізу бізнес-моделі, маркетингової стратегії, залучення фінансування та експортної стратегії, буде залучено понад 15 провідних спікерів та понад 200 менторів із різних сфер бізнесу);
  • Менторський супровід (1 000 учасників, які найкраще виконуватимуть тестові завдання після кожного модуля, матимуть отримати менторський супровід як офлайн, так і онлайн). 

За результатами програми понад 30 учасників отримають фінансову підтримку в 100 000 грн кожен,  а 10 учасників з найвищими балами матимуть змогу позмагатися за звання суперфіналіста та залучити головний приз – 800 000 грн.

Тривалість освітнього компоненту програми: жовтень 2023 року – грудень 2024 року.

Тривалість менторського компоненту програми: січень–березень 2024 року.

Реєстрація на національну акселераційну програму «Власне» за посиланням: http://surl.li/kzplb  (кінцевий термін подання заявок на участь – 24 вересня о 23:59 год). 

«Програма «Власне» дає можливість підприємствам безкоштовно отримати знання та навички, які є вкрай необхідні для успішного розвитку власного бізнесу, отримати менторську підтримку від експертів. Заповнення невеликої аплікаційної  заявки на участь у Програмі передбачає перелік запитань, необхідних для оцінки компетентностей учасників, та короткий опис власної ідеї або бізнесу», – наголосила заступниця директорки департаменту агропромислового розвитку Львівської ОВА Людмила Гончаренко. 

Більш детальніше про Програму «Власне» за посиланням: https://www.vlasneua.com/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень