Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Наша громада приєдналась до Всесвітнього дня прибирання

Дата: 18.09.2023 15:55
Кількість переглядів: 431

Фото без опису

У рамках Всесвітнього дня прибирання, який Україна відзначила 16 вересня, небайдужі мешканці Журавненської громади, активна молодь громади, працівники Журавненської селищної ради та КП «Журавно - водоканалсервіс", учні школи-ліцею, вчителі, наші гості-волонтери ГО «Будуємо Україну Разом», об'єднавшись, організували толоку та приєдналися до ініціативи "World Cleanyp Day" від Всесвітнього молодіжного руху «Let’s do it Ukraine!».

Цьогорічна акція відбувалася під гаслом "Хай небо буде мирним, а Україна чистою!"

Розпочав акцію голова селищної ради Василь Вітер, зазначивши на важливості проведення таких заходів задля збереження нашого довкілля. Отець Остап Юрів благословив усіх присутніх на добру справу.

Учасники заходу очистили від сміття попередньо визначені локації: парк Слави; мости, узбережжя річок; дитячий майданчик на вул. Грушевського; територію біля зупинки на вул. Січових Стрільців та стадіону «Спартак». Вдячні керівнику ФГ «Богдан» Семену Ніколіну, який долучився до акції та надав техніку для вивезення зібраного сміття.

Також молоддю громади спільно з волонтерами проекту «Довгострокове волонтерство» ГО «Будуємо Україну Разом» (БУР) організовано БУРчик – підготовлено до ремонту приміщення у будівлі Ратуші для функціонування новоствореного КУ «Молодіжний центр» Журавненської селищної ради.

Маємо надію, що ті, хто не мав змоги підтримати цю чудову ініціативу, обов’язково доєднаються до прибирання тих ділянок селища, які не були прибрані.

Приєдналися до Всесвітнього дня прибирання, влаштувавши  цифрове прибирання і учні Журавнівського КЗЗСО школи - ліцею Журавненської селищної ради - видалили всю зайву інформацію зі своїх гаджетів, хмарних сховищ, електронних та інтернет ресурсів.

"Дякую за організований захід координаторам у нашій громаді - Кахній Марії та Анні Михайлюк. Дякую активній молоді, яка дбає за чистоту нашої громади, тим самим дбаючи  про довкілля планети та екологію. Та пам`ятаймо правило: чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять. Тож, звертаюсь до всіх жителів громади – будьте відповідальними та свідомими, спільно створюймо відповідні умови для життя та відпочинку в громаді. Хочу нагадати про дотримання норм і правил благоустрою кожним жителем нашої громади та про відповідальність за викид сміття у непризначених місцях", - зазначив голова громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень