A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

У День знань школи Журавненської громади відвідав голова Стрийської РДА Богдан Янко

Дата: 01.09.2023 22:22
Кількість переглядів: 46

Фото без опису

Сьогодні, 1 вересня, розпочався новий 2023-2024 навчальний рік для школярів нашої громади. У День знань до Сулятицького КЗЗСО І-ІІІ ступенів Журавненської селищної ради та Журавнівського КЗЗСО школи - ліцею Журавненської селищної ради завітали голова Стрийської РДА Богдан Янко та заступник голови Стрийської РДА Володимир Швед.

Напередодні голова Журавненської селищної ради Василь Вітер отримав від керівництва Львівської ОДА ключі та документи на новий «Школярик» для Сулятицького КЗЗСО. Придбали транспорт на умовах співфінансування – за кошти з державного, обласного та місцевого бюджетів. Так, із бюджету Журавненської селищної ради у рамках співфінансування було виділено 590000 грн.

Сьогодні, у цей святковий день, місцевий священник Іван Радевич освятив придбаний новий шкільний автобус. Голова Стрийської РДА Богдан Янко привітав громаду з отриманням «Школярика», який закриє потребу у довезенні учнів навколишніх сіл до навчального закладу.

Виступаючи на святковій лінійці у Сулятицькому КЗЗСО, Богдан Янко побажав усім успішного навчального року та зазначив, що за кожен день сьогодні ми дякуємо Воїнам  -  під синьо-жовтим стягом невтомні Захисники, у тяжких боях, здобувають вільне майбутнє для всіх нас. І обов’язок учнів вчитися і вкладати свої знання в розвиток рідного краю та держави.

Щирі вітання школярам звучали і від голови Журавненської селищної ради Василя Вітра: «Із вдячністю Богові та нашим мужнім Захисникам ми розпочали новий навчальний рік. Наші діти, попри страшну війну, продовжують здобувати знання та впевнено крокувати до своєї мети. І ми дбаємо, незважачи на всі складності, про покращення якості та доступності освітніх послуг в нашій громаді. Так, новий «Школярик», який сьогодні отримав ваш навчальний заклад, зможе забезпечити комфортне довезення учнів до школи. Щира подяка, насамперед, голові Львівської ОДА Максиму Козицькому та всім, хто сприяв у вирішенні питання придбання нового «Школярика». Бажаю всім учням успішного навчання, нових досягнень, будьте сумлінними, розумними та наполегливими, любіть свою рідну землю, свою мову, свою Україну. Сьогодні наші Герої віддають за Україну життя, щоб ми могли вільно, щасливо жити на своїй землі».

Пролунали слова вітань від голови Стрийської РДА Богдана Янка і селищного голови Василя Вітра і для учнів Журавнівського КЗЗСО школи - ліцею. Усім присутнім на святковій лінійці звучали побажання здоров’я та миру, наснаги на весь новий навчальний рік та Перемоги над ворогом. Не забуваймо, що завдяки мужності та жертовності наших Воїнів  сьогодні маємо свято – Першого вересня та продовжуємо навчання.

По завершенні святкової програми Богдан Янко оглянув школу, навчальні класи, їдальню, спортзал, ознайомився з проблемами навчального закладу, зокрема, щодо навчання дітей із Запорізької області, які зараз проживають у КЗ ЛОР "Журавненський будинок підтриманого проживання".

Також у Журавненській селищній раді пройшла робоча нарада голови Стрийської РДА Богдана Янка з керівництвом селищної ради, за участю керівників служб селищної ради, відділів апарату виконавчого комітету селищної ради та керівників структурних підрозділів селищної ради, де були озвучені та обговорені гострі актуальні проблемні питання територіальної громади і можливі шляхи їх вирішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень