A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

З Міжнародним днем захисту дітей!

Дата: 01.06.2023 18:00
Кількість переглядів: 36

Фото без опису

1 червня у всьому світі традиційно відзначається Міжнародний день захисту дітей – свято дитячої щирої радості та сподівання на щасливе майбутнє. Цей день також нагадування нам, дорослим, про важливість захисту прав та інтересів кожної дитини, забезпечення можливості всебічного розвитку наших дітей, адже діти – наше майбутнє та наша опора.

А нині, коли в країні другий рік триває війна, ми змушені боронити життя та здоров’я українських дітей, які через російського ворога бачать біль та страждання, втрачають батьків та родичів, покидають свої домівки, рятуючись від обстрілів. Дитячий світ безтурботності та радості в один день змінився, війна зробила наших дітей не по роках дорослими….

І хоча війна залишить темний відбиток у спогадах дитинства теперішнього покоління маленьких українців, потрібно робити усе можливе, щоб наші діти відчували турботу, любов, підтримку, та, попри все, дарувати якнайбільше щасливих та безхмарних днів.  Щиро вірю. що ми, усі разом, скоро повернемо нашим дітям спокійне мирне небо та щоденну радість бути поруч зі своїми батьками, безтурботний сміх та сяючі усмішки. Героїчні Захисники та Захисниці наближають нашу Перемогу, після якої кожна дитина зростатиме в мирі та спокої на своїй рідній землі, у вільній та незалежній Україні!

  Тож зичу усім діткам міцного здоров’я, великих успіхів, здійснення найзаповітніших мрій, особистих перемог, світлих і неповторних вражень, щирих усмішок та радісних днів.

Разом переможемо! Все буде Україна!

  Зі святом дитинства!

Селищний голова    Василь ВІТЕР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень