A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Корисні онлайн-інструменти для пацієнта: як знайти лікарню, аптеку з договором із НСЗУ та перевірити оплати

Дата: 26.04.2023 14:55
Кількість переглядів: 2818

Фото без опису

Знайти лікарню або аптеку з договором із Національною службою здоров’я України можна за допомогою онлайн-інструментів. Завдяки дашбордам будь-хто може перевірити, де знаходиться лікарня з договором із НСЗУ, аптека, яка відпускає ліки та скільки НСЗУ оплатила за надані медичні послуги. Розповідаємо про головні дашборди, які можуть стати в нагоді.

 Щоб знайти лікарню, яка має договір із НСЗУ можна скористатися дашбордом “Укладені договори про медичне обслуговування за ПМГ” https://cutt.ly/T7QvULS.

На дашборді можна перевірити, де знаходиться найближча лікарня, яка має договір із НСЗУ, а отже надає медичну допомогу безоплатно. Медзаклади можна шукати як за населеним пунктом чи областю, так і за пакетами медичних послуг. Детальна інструкція, як користуватися дашбордом тут: https://cutt.ly/V73lqvs.

 Якщо потрібно знайти медзаклад, який надає первинну меддопомогу або сімейного лікаря – скористайтеся дашбордом “Електронна карта місць надання первинної медичної допомоги”: https://cutt.ly/q881O91.

Це дашборд, який допоможе знайти медзаклад, де можна отримати первинну медичну допомогу та знайти сімейного лікаря для укладення декларації. Детальний опис дашборду за посиланням: https://cutt.ly/H73zeFY.

 Якщо цікавить, скільки коштів від НСЗУ отримала ваша лікарня, наприклад, за місяць чи інший період, то таку інформацію можна знайти на дашборді ““Оплати надавачам медичної допомоги за програмою медичних гарантій” https://cutt.ly/M77pkup.

У таблиці є інформація про те, скільки грошей отримали медзаклади кожної області за договором з НСЗУ кожного місяця. Інформацію можна деталізувати. Так, можна відфільтрувати область, форму власності медзакладу а також групу медичних послуг, і побачити скільки коштів виплатили за різними напрямами.

 Щоб знайти аптеку, яка відпускає ліки за програмою “Доступні ліки” – скористайтеся дашбордом “Електронна карта місць відпуску лікарських засобів за еРецептом” https://cutt.ly/x77fhlF.

У полі фільтрів зліва оберіть потрібний населений пункт або область та необхідну програму е-рецепту: Доступні ліки, інсуліни, нецукровий діабет, розлади поведінки і психіки, епілепсія, хвороба Паркінсона чи імуносупресивні препарати.

На сайті НСЗУ у розділі "Е-дані" / "Аналітичні панелі (Дашборди)" розміщені 22 аналітичні панелі. Переходьте за хештегом #ДашбордиНСЗУ аби більше дізнатися про можливості аналітичних панелей НСЗУ.

За інформацією НСЗУ Національна служба здоров'я України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень