A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Відбувся «День цивільного захисту» для керівників закладів загальної середньої освіти та закладів дошкільної освіти Журавненської селищної ради

Дата: 22.03.2023 13:34
Кількість переглядів: 490

Фото без опису

21 березня 2023 року на базі Сулятицького комунального закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів відбувся показовий «День цивільного захисту» для керівників закладів загальної середньої освіти та закладів дошкільної освіти Журавненської селищної ради. Запрошеними на захід були заступник селищного голови Ярослав Ягніщак, начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту, туризму та охорони культурної спадщини Журавненської селищної ради Роман Артемчук, головний та провідний спеціалісти відділу освіти культури, молоді, спорту, туризму та охорони культурної спадщини Журавненської селищної Вікторія Савків  та Іванна Олеськів.     

Після реєстрації учасників семінару та привітального слова директора Василя Гамлія, завідувач навчально-консультаційного пункту у м. Стрий Навчально-методичного центру ЦЗ та БЖД Львівської області Дмитро Наливайко ознайомив присутніх з нормативно-правовою базою цивільного захисту. Наступним доповідачем був учитель «Захисту України» Ігор Комарницький , який підготував присутнім презентацію на тему: «Захисні споруди і цивільний захист». За круглим столом обговорювалися питання організації забезпечення цивільного захисту у закладах освіти, організації підготовки працівників та учасників навчально-освітнього процесу по ЦЗ згідно постанови Кабінету Міністрів України від 23.06.2013р. № 444 «Порядок навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях» та ін. В ході семінару запрошені побували на вікторині «Наша безпека в наших руках».

Після проведення «Дня цивільного захисту» його учасники подякували всім, хто долучився до організації проведення, оскільки вони отримали чудову можливість обмінятися досвідом та отримати нові знання. Подібні заходи є актуальними в даний час, адже питання безпеки вийшло на інший рівень. Нині воєнні ризики є частиною життя, тому маємо бути готовими захистити себе і дітей. Саме тому важливо розвинути нові навички, сформувати стійкі компетенції поведінки дітей під час перебування на вулиці або вдома. 

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень