A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Святкове завершення навчального року на Журавненщині

Дата: 14.06.2022 16:00
Кількість переглядів: 162

  Фото без опису

  Сьогодні, 14 червня 2022 року, в Журавнівському комунальному закладі загальної середньої освіти школі – ліцеї Журавненської селищної ради Львівської області відбулося завершення навчального року, але не у звичному форматі урочистої лінійки, а у формі благодійного ярмарку – фестивалю.

   На шкільному подвір’ї запанувала святкова атмосфера. На  ярмарку продавалися домашні смаколики, вироби виготовлені своїми руками, різноманітні обереги. У неформальній обстановці учні могли проявити себе на різних локаціях: військово-патріотичній, туристичній, боді-арту, ігровій локації для початкової школи. Діти проводили майстер-класи по виготовленню свічок та ін..

    Свято розпочалося флешмобом десятикласників за участю вчителів школи. Представники духовенства о. Роман Гринишин та о. Остап Юрів благословили учнів на мирні канікули, а селищний голова Василь Вітер побажав одинадцятикласникам легкої дороги в доросле життя. Все дійство супроводжувалося художніми номерами. На святі ніхто не залишився осторонь, до благодійної акції приєдналися представники місцевого самоврядування, духовенство, батьки та небайдужа громадськість. Зібрані кошти, в сумі  26 734 грн., будуть передані  на підтримку потреб воїнів ЗСУ та воїнів нашої громади.  

   Завершилося дійство виступом директорки школи Надії Цибак.

   Учасники благодійного ярмарку-фестивалю щиро вдячні воїнам ЗСУ за мирне небо та за можливість проведення свята останнього дзвоника в умовах війни.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень