A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

За добу на Львівщині поселили 10 тисяч переселенців: Максим Козицький

Дата: 07.03.2022 12:56
Кількість переглядів: 149

Фото без опису

За минулу добу кордон між Львівщиною і Польщею перетнули більше 63 тисяч осіб. На Львівщині поселили додатково ще 10 тисяч переселенців. Загалом від початку війни Львівщина прийняла більше 110 тисяч переселенців, а через кордон перейшло понад півмільйона людей. Про це під час брифінгу розповів начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

«Більше 15 тисяч осіб вступили до Збройних Сил України – саме від Львівщини поповнили ряди людей, які боронять нашу землю. Величезне їм дякую! Більше 30 тисяч людей повернулися через кордон назад», - зазначив Максим Козицький.

«Львівщина стала одним із форпостів гуманітарної допомоги! І ми також звертаємося до європейських виробників продуктів саме тривалого зберігання про те, що просимо надавати такі продукти, які ми зможемо пересилати на фронт. Такі звернення готуються, запрошуємо всіх до цього долучитися», - сказав начальник Львівської ОВА.

Він також додав, що за минулу добу з Львівщини відправили більше 1200 тонн гуманітарного вантажу в центральну та східну Україну.

«Дякую величезне людям, які це роблять, перевізникам і благодійникам. Це така боротьба, яка теж допоможе вистояти, а нашим дітям і жінкам відчувати себе в безпеці», - наголосив очільник області.

Максим Козицький також розповів,  що водії при перевезенні гуманітарних вантажів можуть без труднощів перетинати кордон. Для цього необхідно зареєструватися у системі «Шлях» або скерувати звернення на керівника Державної прикордонної служби щодо можливості таких перевезень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень