A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

З Днем місцевого самоврядування!

Дата: 07.12.2021 09:04
Кількість переглядів: 329

Фото без опису

Шановні колеги, працівники органів місцевого самоврядування, депутати Журавненської селищної ради!

З нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування, прийміть найщиріші вітання та слова вдячності за вашу сумлінну працю, високий професіоналізм, компетентність та відповідальність.

 Разом ми робимо спільну справу – працюємо задля благополуччя нашої громади, покращення життя і добробуту людей, допомагаємо у вирішенні найрізноманітніших життєво важливих питань, гострих проблем. Сьогодні наша робота, як ніколи, напружена, самовіддана, вимагає прийняття складних рішень задля розвитку громади,  наповнення місцевого бюджету, належного і ефективного утримання об’єктів соціальної сфери та комунальної власності.

Шановні колеги! Залишайтесь завжди мудрими, толерантними, професійними і разом з усією громадою працюйте на благо рідного краю, на розвиток і збагачення нашої територіальної громади.

Висловлюю також вдячність депутатському корпусу селищної ради, який демонструє самовідданість у роботі, відповідальність та професіоналізм. Саме Ви представляєте інтереси кожного мешканця громади, висловлюєте побажання і бачення подальшого шляху її розвитку. Спільно ми зможемо вирішити всі проблемні питання та забезпечити стабільний розвиток та майбутнє нашого рідного краю.

 Бажаю усім міцного здоров'я, щастя, порозуміння і єдності, професійних досягнень, сил і наснаги, нових задумів та здійснення сміливих планів. Миру, злагоди, віри, оптимізму та впевненості у своїх силах!

Селищний голова  Василь ВІТЕР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень