A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Привітання з Міжнародним днем людей з інвалідністю

Дата: 03.12.2021 13:06
Кількість переглядів: 340

 Фото без опису

Сьогодні, у Міжнародний день людей з інвалідністю, висловлюю свою повагу до усіх, хто в силу різних обставин має обмежені фізичні можливості.

Ви щодня, своїм життям, своїм прикладом, доводите нам, що це не вирок, не перепона до повноцінного життя, не кінець задумів і планів. Ваша мужність, оптимізм, витримка, сила духу і непохитна віра допомогла Вам не здатись, а навпаки - досягти перемог, неймовірних результатів. Адже маємо переможців спортивних змагань, конкурсів, активних учасників суспільного життя!

 Переймаючись власними турботами, ми часто байдужі і навіть  не замислюємося над непростим життям людей з особливими потребами, і про те, як ми можемо допомогти, що можемо зробити, щоб не дати почуватися їм забутими та полишеними наодинці зі своїми проблемами.

 Тож хочеться побажати всім нам уваги один до одного, доброти, підтримки, взаєморозуміння, людяності та любові до ближнього.

Нехай кожен з нас зробить все можливе, щоб створити для людей з особливими потребами ті умови, які дадуть змогу не відчувати обмежень і незручностей, а дозволять бути рівними серед рівних.

 Від усього серця зичу Вам міцного здоров'я, енергії та оптимізму, щастя, нових планів, успіхів у всіх ваших справах,

Велика подяка також усім, хто опікується людьми з обмеженими можливостями, надає таку необхідну підтримку й допомогу, виявляє милосердя та любов. Нехай ваша щоденна турбота допомагає мужнім людям долати всі труднощі та відчувати впевненість в завтрашньому дні.

 Селищний голова  Василь ВІТЕР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень