A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

«Україна – країна гідності та свободи»

Дата: 24.11.2021 14:42
Кількість переглядів: 603

Фото без опису

 В КУ «Центр культури і дозвілля Журавненської селищної ради» відбулося народне віче «Україна – країна гідності та свободи» з нагоди відзначення 8 річниці початку подій на Майдані в рамках інклюзивно – промоційної презентації альманаху «Край, що під крилом журавля».

 Біля пам’ятного знаку полеглим під час Революції Гідності та Свободи всечесні отці відправили панахиду за душі героїв, почесна делегація поклала квіти.  

 Під мелодію «Плине кача» присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих на Майдані, які захищали національні інтереси української держави та її європейський вибір.

 Силами учасників художньої самодіяльності філії КУ ЦКД с.Володимирці (директор – М.Ліпковський), КЗЗСО Журавнівська школи – ліцею та КЗПО «Будинку дитячої та юнацької творчості» підготовлено і проведено народне віче та тематичну концертну програму.

 Тимчасово виконуюча обов’язки керівника відділу культури Стрийської районної державної адміністрації Ольга Боднар презентувала інклюзивно – промоційний альманах «Край, що під крилом журавля», виданий за сприяння громадської організації м.Стрия. Захід завершився переглядом тематичного відео кліпу.

 Працівники КУ «Публічна бібліотека Журавненської селищної ради» доповнили захід підготовленою книжково – ілюстративною виставкою «Славні сини України».

 Громада мала за честь провести заходи відзначення і вшанування Революції Гідності – події в історії сучасної України, яка змінила життя багатьох українців, їхнє бачення світу і себе в ньому та змінила хід історії держави.

  Вічна пам’ять полеглим.

  СЛАВА  УКРАЇНІ! 

   ГЕРОЯМ СЛАВА!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень