A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

На комісії в селищній раді виділили одноразову матеріальну допомогу потребуючим мешканцям громади

Дата: 24.11.2021 09:55
Кількість переглядів: 541

Фото без опису

 23 листопада в Журавненській селищній раді відбулось чергове засідання комісії з питань надання одноразової матеріальної допомоги за рахунок коштів місцевого бюджету під головуванням першого заступника селищного голови Світлани Самсонової. На розгляд комісії винесено 7 заяв мешканців Журавненської громади щодо надання матеріальної допомоги.

 Члени комісії, розглянувши усі документи, надані заявниками та детально вивчивши складні життєві обставини, які склалися в сім’ях, одноголосно прийняли рішення про виділення одноразової матеріальної допомоги одному мешканцю громади на лікування, двом мешканцям громади  - на поховання.

 Одна заява щодо одержання матеріальної допомоги на поховання відкладена до уточнення інформації з відділом №2 управління соціального захисту населення Стрийської райдержадміністрації. Також одна заява про виділення одноразової матеріальної допомоги на лікування відхилена до надання необхідних уточнюючих документів, про що повідомлений заявник.

 Членами комісії прийнято рішення про винесення питання надання матеріальної допомоги двом жителям громади на лікування онкологічного захворювання на розгляд чергової 12 сесії VIII скликання Журавненської селищної ради, яка відбудеться 25 листопада 2021 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень