A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Реалізація мікропроєктів в Журавненській територіальній громаді

Дата: 11.10.2021 15:10
Кількість переглядів: 580

Фото без опису

 Розвиток громади – основне завдання органу місцевого самоврядування. Журавненська селищна рада, як орган управління Журавненської селищної територіальної громади, із початку свого утворення основним своїм завданням визначила створення комфортних умов проживання для мешканців, отримання якісних освітніх, медичних, культурних послуг, створення комфортної соціальної інфраструктури.

 З метою реалізації усіх цих завдань, Журавненська селищна територіальна громада взяла участь у конкурсі Проєктів місцевих ініціатив у Львівській області, який організувала Львівська обласна рада в рамках Комплексної програми регіонального розвитку Львівщини на 2021-2025 роки. Для участі у проєкті було скеровано 18 заявок, з яких 5 перемогли.

Серед переможців наступні проєкти:

«Створення зони відпочинку та комфорту (капітальний ремонт) за адресою: вул. М. Грушевського, смт. Журавно, Журавненської селищної ради, Стрийського району, Львівської області»

 Загальна вартість проєкту становить 311,76 тис. грн., з них:

- кошти обласного бюджету: 155,882 тис.грн.;

- кошти місцевого бюджету 92,8 тис.грн.;

- фінансовий внесок громади і спонсорські кошти становлять 44,833 тис. грн.;

- нефінансовий внесок громади - 18,249 тис.грн.

  За результатами закупівлі на майданчику «Прозоро» переможцем і виконавцем робіт на даному об’єкті визначено фізичну особу-підприємця Гриціва Романа Івановича. Тривають роботи з монтажу спортивного інвентаря та гойдалок.

Фото без описуФото без описуФото без опису

«Капітальний ремонт по заміні електромережі Народного Дому с. Чертіж Журавненської селищної ради Львівської області»

Загальна вартість проєкту становить 298,35 тис.грн., з них:      

- кошти обласного бюджету: 149,175 тис.грн.;

- кошти місцевого бюджету 86,225 тис.грн.;

- спонсорські кошти - 37,777 тис. грн.;

- нефінансовий внесок - 25,173 тис.грн.

 За результатами закупівлі на майданчику «Прозоро» переможцем і виконавцем робіт на даному об’єкті визначено фізичну особу-підприємця Гриціва Романа Івановича. Роботи завершені.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

«Придбання комп'ютерної техніки для створення комп'ютерного класу у Сулятицькій середній загальноосвітній школі І - ІІІ ступенів Львівської області»

Загальна вартість проєкту становить 173,668 тис. грн., з них:

- кошти обласного бюджету: 86,834 тис.грн.;

- кошти місцевого бюджету 43,417 тис.грн.;

- спонсорські кошти 56,834 тис.грн.

 За результатами закупівлі на майданчику «Прозоро» переможцем і виконавцем робіт на даному об’єкті визначено ПП «Техносервіс ЛТД». У рамках проєкту для школи придбали 1 ноутбук, 6 комп’ютерів, мультимедійну дошку та проектор. Дане комп’ютерне обладнання учні використовують на уроках інформатики.

Фото без описуФото без описуФото без опису

«Капітальний ремонт спортивного залу ОЗ та його філії «Журавнівський НВК СЗШ-ліцей» Стрийського району Львівської області»

Загальна вартість проєкту становить 499,712 тис. грн., з них:

- кошти обласного бюджету: 249,856 тис.грн.;

-  кошти місцевого бюджету 146,606 тис.грн.;

- фінансовий внесок громади і спонсорські кошти становлять 68,128 тис.грн.;

- нефінансовий внесок 35,122 тис.грн.

 За результатами закупівлі на майданчику «Прозоро» переможцем і виконавцем робіт на даному об’єкті визначено ПП «КАРПАТМОНТАЖ». Тривають завершальні роботи.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

«Капітальний ремонт пішохідних доріжок у парку «Слави» у смт. Журавно Львівської області»

Загальна вартість проєкту становить 499,998 тис. грн., з них:

-  кошти обласного бюджету: 249,999 тис.грн.;

- спонсорські кошти  у розмірі 130,0 тис. грн.

 За результатами закупівлі на майданчику «Прозоро», переможцем і виконавцем робіт на даному об’єкті визначено фізичну особу-підприємця Якимишин Степана Миколайовича. Роботи тривають.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 Згідно розпорядження Кабінету міністрів України №822-р від 21.07.2021 року «Деякі питання розподілу у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій», Журавненська селищна рада отримала субвенцію на соціально-економічний розвиток. Кошти у розмірі 250,0 тис.грн були скеровані з державного бюджету на реалізацію проєкту «Будівництво ліній вуличного освітлення в с. Тарнавка Журавненської селищної ради Львівської області». Крім того: на даний проєкт

- з місцевого бюджету було виділено 149,0 тис.грн.;

- спонсорські кошти склади 100,3 тис.грн.

 Роботи з улаштування вуличного освітлення тривають.

Фото без описуФото без опису

 У рамках субвенції з районного бюджету (Стрийський район) отримано кошти у розмірі 175,0 тис.грн. для реалізації проєкту «Придбання обладнання для клініко-діагностичної лабораторії КНП «Журавнівська міська лікарня» Журавненської селищної ради Львівської області». Для реалізації цього проекту з місцевого бюджету виділено 87,688 тис.грн., спонсорські кошти склали 50,0 тис.грн. Обладнання уже доставлено до лікарні.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 Згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 28 квітня 2021 р. № 453 «Питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію заходів, спрямованих на підвищення доступності широкосмугового доступу до Інтернету в сільській місцевості» з державного бюджету виділено субвенцію у розмірі 255,0 тис. грн. За ці кошти влаштовано та проведено інтернет у с. Корчівка та с. Которино.

  Журавненська селищна рада щиро вдячна усім спонсорам та мешканцям громади, які своєю працею та доброчинними внесками долучились до реалізації проєктів. Бажаємо їм та їхнім родинам міцного здоров’я і благополуччя. Підприємствам бажаємо нових досягнень у бізнесі, стабільного прибутку та сприятливих умов для розвитку і процвітання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень