A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Якщо ви ще не щеплені, не зволікайте – вакцинуйтеся!

Дата: 08.10.2021 12:51
Кількість переглядів: 524

Фото без опису

 За даними електронної системи охорони здоров’я, 97,1% людей, яких госпіталізували з COVID-19 у вересні в Україні, були невакцинованими, тобто не отримали двох доз антиковідної вакцини. Загалом серед українців, яким діагностували коронавірусну хворобу в цей період, 95,7% не були повністю вакциновані - інформує МОЗ.

 Це є ще одним свідченням того, що вакцинація діє та захищає від важкої форми COVID-19.

 Раніше повідомлялось, що 98.3% осіб старше 60 років, які померли внаслідок коронавірусної хвороби з 26 червня по 26 вересня 2021 року, були невакциновані, а 97% госпіталізованих з COVID-19 серед цієї вікової групи не отримали повного курсу щеплень. 

 Станом на 7 жовтня 2021 року в Україні принаймні одну дозу антиковідної вакцини отримали 7,36 млн осіб, з них повністю вакциновано 5,94 млн.

 Якщо ви ще не щеплені, не зволікайте – вакцинуйтеся та захистіть себе від тяжкого перебігу COVID-19 та його наслідків. 

 Щепитися варто навіть тим, хто вже перехворів, адже наразі невідомо, скільки саме триває природний імунітет після перенесеного захворювання. Одне з досліджень Центрів з контролю та профілактики захворювань в США (C.D.C) показує, що невакциновані люди, які перенесли COVID-19, мають вдвічі вищий ризик захворіти на COVID-19 знову, ніж вакциновані. 

 В КНП «Журавнівська міська лікарня» працює кабінет щеплень (смт. Журавно, вул. Чубинського, 2, каб.18):

  • понеділок-пятниця, з 12:00 до 15:00 год.;
  • субота, з 11:00 до 12:00 за попереднім записом.

 тел. 0980199414

 Запрошуємо мешканців Журавненської територіальної громади активно вакцинуватися, щоб убезпечити себе від важкого перебігу хвороби та госпіталізації. 

 Також нагадуємо, що на щеплення можна записатися самостійно через електронну систему Helsi за зсилкою https://helsi.me/lp/vaccination, або завантаживши додаток Helsi в Google Play (https://bit.ly/3fNe5gW) чи App Store (https://apple.co/2JgAcjU), обрати доступну вакцину та місце вакцинації (пункт щеплення в заклади охорони здоров'я або центр масової вакцинації населення)..

Перелік центрів масової вакцинації та пунктів щеплень за посиланням: list.covid19.gov.ua. Більше інформації про вакцинацію проти COVID-19 на vaccination.covid19.gov.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень