A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Зі святом - Всеукраїнським днем бібліотек!

Дата: 30.09.2021 10:07
Кількість переглядів: 196

Фото без опису

Шановні бібліотекарі!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята - Всеукраїнського дня бібліотек!

 Ваша праця - важлива, цікава, відповідальна, вимагає знань і вмінь орієнтуватися в потоці інформації, здатності змінюватися і втілювати креативні ідеї, щоб бібліотека залишалась улюбленим місцем для відвідувачів. У бібліотеці є особлива, чарівна атмосфера, яку створюєте Ви, бібліотекарі, грамотно ведучи читача дорогою знань, подорожей, наукових відкриттів, фантастики, відкриваючи весь цікавий світ «живої» книги. Адже, незважаючи на розвиток інформаційних технологій, книги не втратили своєї цінності - здатності перетворювати людину в особистість, виховувати в ній прекрасні духовні якості.

Бібліотеки сьогодні також стали інформаційними, культурними, освітніми осередками, де відбуваються виставки, конференції та творчі вечори, де цікаво і весело проводити час. А бібліотекар одночасно вмілий  педагог і психолог, IT – фахівець, журналіст та менеджер.

Щиро дякую Вам за відданість бібліотечній справі, за кропітку працю.

Бажаю Вам невичерпної енергії, гармонії, міцного здоров’я, натхнення, заряду творчості та креативу, впевненості у необхідності своєї справи, вдячних читачів. Хай  здійсняться Ваші задуми та мрії. Ніколи не втомлюйтеся дарувати людям добро і мудрість. Нехай Ваші заклади сповнюються новими книгами та завжди в них буде багато шанувальників та поціновувачів.

Зі святом!

Селищний голова   Василь ВІТЕР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень