A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Привітання з Днем знань!

Дата: 01.09.2021 08:30
Кількість переглядів: 491

Фото без опису

Шановні освітяни!

Дорогі учні, студенти, батьки!

 Вітаю Вас із чудовим святом — Днем Знань!

 Море квітів, посмішки, хвилювання, зустрічі з друзями– це перший день осені, День знань, який викликає в кожного з нас теплі, приємні спогади і емоції, бо ж шкільні та студентські роки - найкращі у житті.

 1 вересня - це свято мудрості, доброти і людяності, це початок довгої дороги до знань, відкриттів, звершень та подальшого самостійного життя. Навчання відповідальне та водночас цікаве, захоплююче, сповнене вражень та успіхів. 

 Особливо хвилюються сьогодні наші маленькі школярі – першокласники. Віднині для них багато чого буде вперше: перший дзвоник, перший шкільний підручник, перший учитель. Бажаю бути сміливими, допитливими, активними та не боятися труднощів, а батьки неодмінно допоможуть вам з легкістю мандрувати країною знань. Нехай уроки будуть захоплюючими, цікавими та веселими, а шкільна дружба – міцною!

 Цьогорічний перший дзвоник для старшокласників – випускників не менш хвилюючий і важливий, адже він буде останнім у рідній школі. Будьте впевнені у власних силах і здібностях, визначайте свій шлях і невтомно працюйте, щоб досягти задуманого.

 Я щиро вітаю студентів з новим навчальним роком. Від ваших успіхів, знань, досягнень, небайдужої життєвої позиції залежить майбутнє нашої  країни, і нашої громади. Тож ставайте ще кращими, успішними та справжніми професіоналами.

 Шановні освітяни! Ви своєю невтомною щоденною працею прищеплюєте дітям любов до знань, щиро ділитеся з ними своїми знаннями, любов’ю та теплом! Бажаю вам здоров’я, щастя, наснаги, здійснення всіх задумів, блискучих і вдячних учнів! Нехай попереду у вас будуть нові плани, нові успіхи і досягнення!

 Шановні батьки, бабусі і дідусі, які з хвилюванням проводжають своїх дітей та онуків до школи! І вас зі святом! Нехай ваші діти частіше тішать вас, а вам – терпіння. Нехай у вас завжди вистачає на них часу, тепла, любові та енергії!

 Гарного настрою, незабутніх вражень і легкої дороги!

 

Голова Журавненської селищної територіальної громади               Василь ВІТЕР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень