A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Відбулось урочисте освячення Храму Успіння Пресвятої Богородиці в селі Антонівка

Дата: 30.08.2021 11:21
Кількість переглядів: 636

 Голова Журавненської селищної ради Василь Вітер 29 серпня взяв участь в урочистостях, пов’язаних з освяченням новозбудованого Храму Успіння Пресвятої Богородиці в селі Антонівка.

Освячення храму – визначна, особлива подія, тому в храмі зібралася велика кількість парафіян та гостей. На подвір’ї новозведеної святині парох храму отець Олександр Варцаба разом із парафіяльною спільнотою та запрошеними священнослужителями вітали Преосвященного владику Тараса, Єпарха Стрийського, який звершив Чин освячення новозбудованого Храму та очолив Архиєрейську Божественну Літургію.

 У своїй проповіді владика Тарас підкреслив глибину значимості події, адже цей храм – свідчення віри, спадок для наступних поколінь. Це місце, де лунає голос Небесного Отця, місце зустрічі з живим Христом, місце, де у кожній людській душі зникає смуток та тривога і відновлюється радість єдності з Богом.

 Далі, у своєму духовному слові до присутніх вірян, єпископ наголосив на важливості віри людини, котра починається від прийняття людиною Слова Божого. На завершення своєї проповіді Архиєрей закликав присутніх завжди чути Божий голос, звернений до них, і щоб люди Йому довіряли.

 Після Літургії владика Тарас подякував пароху отцю Олександру та усім хто долучився до зведення цієї святині своїми пожертвами, працею та молитовною підтримкою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень