A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Робочий візит Народного депутата та голови Львівської обласної ради до Журавненської територіальної громади

Дата: 18.05.2021 14:07
Кількість переглядів: 2584

Фото без опису

 

  14 травня до Журавненської селищної територіальної громади вдруге за останній місяць з робочою поїздкою завітали Народний депутат Верховної Ради України Андрій КІТ, голова Львівської обласної ради Ірина ГРИМАК та Мар'яна ВОЗНИЦЯ - очільниця Західного міжрегіонального департаменту Національної Служби здоров'я України.

   Селищний голова Василь ВІТЕР насамперед висловив щиру вдячність за те, що особисто приїхали в громаду побачити реальний стан справ, ознайомив із проведеною роботою, планами на 2021 рік та наголосив на ряді проблем які потребують сприяння у вирішенні посадовими особами області та центральних органів виконавчої влади. Зокрема звернув увагу на надзвичайно критичний стан доріг загального користування, руйнування прибережних смуг річок Свіча, Дністер та підтоплення територій сіл  і сільгоспугідь тощо.

  На території громади гості побували у обласному тубсанаторію, оглянули матеріально-технічну базу закладу та обговорили можливі варіанти подальшого її функціонування.

   Оглянули нове реконструйоване приміщення відділу освіти, культури, молоді, спорту, туризму та охорони культурної спадщини Журавненської селищної ради; міську Ратушу, на якій  в честь  найславетнішого уродженця Журавна – класика польської літератури Миколая Рея, встановлено меморіальну таблицю, КНП "Журавнівська міська лікарня".

  За результатами робочого візиту окреслено ряд завдань, які необхідно буде спільними зусиллями вирішити для користі та подальшого розвитку Журавненської територіальної громади.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень