A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Святкові гостинці до Великодніх свят

Дата: 30.04.2021 15:44
Кількість переглядів: 1892

Фото без опису

 Напередодні Великодня голова Журавненської територіальної громади Василь Вітер, заступник голови Ярослав Ягніщак, начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту, туризму та охорони культурної спадщини Роман Артемчук, директор КУ «Центр надання соціальних послуг Журавненської селищної ради» Ярослава Дашавська відвідали дитячий будинок сімейного типу в с. Володимирці.

  Голова громади передав родині щедрі гостинці від народного депутата України Андрія Кота. Щиро і по - батьківськи тепло спілкувався селищний голова з дітьми, які виховуються в родині, давав добрі настанови,, бажав успіхів в навчанні, здійснення всіх мрій та задумів, віри в себе, в своє щасливе майбутнє. Сердечно привітав з прийдешніми Великодніми святами і батьків – вихователів, побажав  міцного здоров’я, щастя, радості, добробуту та злагоди, сил та наснаги в вихованні дітей, любові та гармонії в родині.

 Також завітала делегація з щирими вітаннями та великодніми подарунками від  голови громади і до підопічних паліативного відділення КНП «Журавнівська міська лікарня».

  В ці особливі дні перед величним святом приємно дарувати святковий настрій, тепло і радість тим, хто того потребує якнайбільше. Добрі справи, помисли, милосердя, співчуття – найкращі приготування до свята Великодня!

 З прийдешнім святом Христового Воскресіння всіх Вас!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень